داعش سه تن از سرکردگان خود را اعدام کرد

يکشنبه 3 اسفند 1393
18:11
داعش سه تن از سرکردگان خود را اعدام کرد العالم ـ یک منبع محلی در استان دیالی امروز یکشنبه تاکید کرد که داعش سه تن از بارزترین سرکردگان خود را به اتهام "کوتاهی در مقابله با نیروهای امنیتی" در منطقه حوض العظیم در شمال بعقوبه اعدام کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع محلی در گفتگو با السومریه نیوز تاکید کرد که با توجه به برخی اطلاعات موثق، داعش سه تن از بارزترین سرکردگان خود به نام ابونزار العبیدی، قیس ابومحمد و الانصاری را در حوض العظیم در 65 کیلومتری شمال بعقوبه اعدام کرده است. داعش این افراد را از بیش از دو ماه تحت بازداشت داشت، زیرا با از دست دادن آخرین پایگاه خود در روستاهای النای به سمت تکریت فرار کرده بودند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: کسانی که اعدام شدند، مسئولان رده بالای داعشی هستند که در صف دوم هرم داعش، مسئولیت داشتند و پست های کلیدی در حوض العظیم داشتند. علت اعدام آنها کوتاهی در مقابله با نیروهای امنیتی و نیروهای بسیج مردمی عنوان شده است.

نیروهای امنیتی در دیالی از بیش از دو ماه پیش، پس از درگیریهای شدید با داعش، جنگ حوض العظیم را یکسره کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

ابهام در پس اخراج‌های گسترده آمریکا: آیا هوش مصنوعی مقصر است؟


واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ: رئیس جمهور آمریکا مستحق نشان وحشت عالی غیرنظامی است


استقبال باشکوه شیراز از پیکر خلبان شهید عملیات ضدآمریکایی پایگاه العدید


شوک جدید به بازار انرژی/ قیمت جهانی نفت به ۹۰ دلار رسید


چارچوب هماهنگی عراق تجاوز آمریکا و عربستان را محکوم کرد


سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است


گزارش تلگراف: «حدید-۱۱۰» مرگبارترین پهپاد رادارگریز ایران


کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند،رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سخت دریافت می‌کنند/ متجاوز همین امروز تنبیه خواهد شد


بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت