عملیات ارتش ترکیه در سوریه، بدون درگیری !

دوشنبه 4 اسفند 1393
10:01
عملیات ارتش ترکیه در سوریه، بدون درگیری ! ترکیه روز یکشنبه از عملیات نظامی گسترده‌ای داخل خاک سوریه برای انتقال جسد "سلیمان شاه" و محافظان آن خبر داد، اما مسأله قابل توجه این است که این عملیات در مناطق تحت محاصره داعش بدون هیچگونه درگیری انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد داود اوغلو" نخست وزیر ترکیه دیروز اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور در عملیاتی موفقیت آمیز، جسد سلیمان شاه و محافظانش را از منطقه تحت محاصره داعش منتقل کردند.
یک مسؤول ارشد دولت سوریه در اینباره به روزنامه لبنانی "السفیر" تأکید کرد که این عملیات، بهترین دلیل برای عمق روابط داعش و ترکیه است.
داود اوغلو تأکید کرد که نیروهای ویژه ارتش ترکیه در عملیات صبح یکشنبه که "شاه فرات" نامگذاری شده بود، 40 محافظ قبر سلیمان شاه و جسد وی را بدون درگیری از این منطقه خارج کردند. این درحالی است که عناصر داعش حدود 11 ماه قبر سلیمان شاه را محاصره کرده بودند.
یک مسؤول سوری خاطرنشان کرد که این اقدام ترکیه، یکی از پیامدهای توافق اخیر ترکیه و آمریکا برای آموزش جنگجویانی است که از آنان به عنوان "میانه رو" یاد می شود.
وی خاطرنشان کرد که احتمالا ترکیه با این اقدام، هدفی سیاسی در نظر داشته باشد؛ زیرا این مقبره و محافظان آن ماهها بود که از سوی عناصر داعش حمایت می شد.
وزارت خارجه سوریه نیز در بیانیه‌ای، این اقدام ترکیه را تجاوز آشکار به خاک سوریه و عمق روابط داعش و ترکیه دانست.
"رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه پیشتر تهدید کرده بود که در صورت نزدیک شدن داعش به مقبره سلیمان شاه و تخریب آن، با این گروه وارد جنگ می شود؛ اما به نظر می آید که توافقی اعلام نشده بین داعش و آنکارا در نهایت فقط به محاصره مقبره منجر شد. در همین راستا "عبدالرحمن المرزوقی" از مفتیان داعش برای توجیه در امان ماندن این مقبره اعلام کرد که در آنجا کسی به خاک سپرده نشده است و ساختمان آن فقط مانند موزه است.
سلیمان شاه جد مؤسس دولت عثمانی است که در سال 1227 هنگام فرار از دست مغولها در رود فرات غرق شد.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: ۱۸ هدف مهم آمریکا طی ۲ موج عملیاتی مورد اصابت قرار گرفتند


تنگه هرمز به صورت کامل بسته شد


سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد


سپاه: یک جنگنده F16 متواری و به دو نفتکش متخلف حمله شد


حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت