ارتش اردن دو تروریست را به هلاکت رساند

پنج‌شنبه 7 اسفند 1393
10:45
ارتش اردن دو تروریست را به هلاکت رساند یک منبع نظامی اردن از هلاکت دو تروریست در مرز با سوریه خبر داد و گفت: این دو تروریست قصد داشتند با خودرو به طور غیرقانونی وارد خاک اردن شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع نظامی اردنی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: ارتش اردن عصر روز گذشته دو تروریست را که سوار بر یک دستگاه خودرو قصد داشتند با سرعت بسیار زیاد از مرز عبور کنند، به هلاکت رساند و خودروی آنها را منهدم کرد.

این بیانیه افزود: نیروهای ارتش ابتدا دستور ایست داده و تیر اخطار به طرف این دو نفر شلیک کردند اما آنها از دستور سرپیچی کردند و نیروهای ارتش نیز به سمت آنها آتش گشوده و خودرو را منهدم کردند.

کشور اردن با تقویت کنترل بر مرز خود با سوریه که بیش از 370 کیلومتر می باشد، تاکنون دهها نفر را که قصد عبور غیر قانونی از مرز و ورود به خاک اردن را داشتند، بازداشت و شماری از آنان را محاکمه کرده است.

اردن میزبان بیش از ششصد هزار پناهجوی سوری است که از آغاز تنش در مارس 2011 تا کنون در این کشور به سرمی برند.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان