تیرگی روابط اوباما و نتانیاهو در رسانه‌های صهیونیستی

شنبه 9 اسفند 1393
15:17
تیرگی روابط اوباما و نتانیاهو در رسانه‌های صهیونیستی پافشاری رئیس کابینه رژیم صهیونیستی برای سخنرانی در صحن کنگره با وجود مخالفت رئیس جمهور آمریکا، عمق اختلافات بی سابقه رژیم صهیونیستی با مهمترین هم پیمان راهبردی آن را منعکس می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر کانال یک تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: "کنفرانس ایپک در آمریکا سالانه شاهد حضور گسترده مقامات آمریکایی است که این مقامات همواره از روابط دوستانه و مستحکم میان اسرائیل و آمریکا صحبت می کنند."
وی افزود: "اما بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشتید پرس، شمار مقامات آمریکایی که در کنفرانس امسال حضور خواهند داشت به علت اختلافات میان آمریکا و اسرائیل در پی اصرار نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره، کمتر از سالهای گذشته خواهد بود."
گزارشگر صهیونیست گفت: "اوباما در این کنفرانس سخنرانی نمی کند و معاونش جو بایدن در طول مدت برگزاری کنفرانس عازم آمریکای جنوبی می شود، و وزیر خارجه آمریکا نیز در طول این مدت خارج از ایالات متحده بسر خواهد برد."

وی تأکید کرد: "اوباما در قبال اظهاراتی که نتانیاهو علیه برنامه هسته ای ایران در صحن کنگره ارائه می دهد، سخنانی را ایراد کرد. اوباما همچنین در اعتراض به اقدام نتانیاهو مصاحبه ای با یک روزنامه نگار مطرح آمریکایی انجام داد و مخالفت خود را با سخنرانی نتانیاهو در صحن کنگره بیان کرد."
این گزارشگر افزود: "این اقدام عزم نتانیاهو برای سخنرانی در صحن کنگره آمریکا را سست نمی کند، اما پاسخ مناسبی به ادعاهای وی علیه توافق هسته ای با ایران است."
این گزارشگر صهیونیست خاطرنشان کرد: "مخالفت مقامات آمریکایی با سخنرانی نتانیاهو در کنگره اعتراض برخی مسؤولان اسرائیلی را به دنبال داشت؛ تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین حال اظهارات سفیر سابق رژیم صهیونیستی در واشنگتن را پخش کرد؛ وی گفت: درست نیست یک مسؤول اسرائیلی میان کنگره آمریکا و کاخ سفید و بین حزب دمکرات و حزب جمهوری خواه اختلاف و تفرقه افکنی کند."

0% ...

آخرین اخبار

ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است


شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا