رژیم حاکم بر مصر حماس را تروریست اعلام کرد

شنبه 9 اسفند 1393
17:22
رژیم حاکم بر مصر حماس را تروریست اعلام کرد العالم - دادگاه فوق العاده قاهره با صدور حکمی، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" را سازمان تروریستی نامید.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "سامی ابو زهری" سخنگوی حماس گفت: این اقدامی تنش آفرین و خطرناک علیه گروه های مقاومت فلسطین، لکه ننگی برای وجهه مصر و تلاشی مذبوحانه برای منتقل کردن بحران های داخلی مصر به خارج است.

وی افزود: این اقدام تاثیری بر جایگاه حماس که از احترام مردم مصر و رهبران امت در مصر برخوردار است، ندارد.

یک ماه قبل نیز دادگاه مصر، گردان های قسام شاخه نظامی حماس را با صدور حکمی مشابه، گروه تروریستی نامیده بود.

مقام های مصر پس از برکناری "محمد مرسی" رییس جمهوری این کشور در ژوئیه 2013، حماس را به حمایت از گروه های مسلحی که به نیروهای امنیتی مصر در شبه جزیره سینا حمله می کنند، متهم کردند.

تروریست قلمداد کردن حماس در حالی است که این جنبش همواره در برابر زیاده خواهی ها و تجاوزگری های رژیم صهیونیستی از ملت فلسطین درغزه حمایت می کند و از کشورهای اسلامی از جمله مصر همواره انتظار کمک و پشتیبانی در نبرد با جنایتکاران صهیونیست دارد.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان