فروش آثار باستانی عراق و سوریه در انگلیس

يکشنبه 10 اسفند 1393
14:19
فروش آثار باستانی عراق و سوریه در انگلیس گروه تروریستی داعش بیش از 100 اثر باستانی ربوده شده از سوریه و عراق را به فروش رسانده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست به نقل از کارشناسان آثار باستانی و مبارزه با تخریب آثار هنری نوشت: این آثار باستانی سرقت شده به انگلیس قاچاق شده است.

در این گزارش آمده است: داعش درعراق و سوریه با فروش آثار باستانی ارزشمند و نادر به قاچاقچیان آثار باستانی در انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی می تواند پول بیشتری را به دست بیاورد.

این گزارش همچنین می افزاید: این آثار باستانی شامل سکه های طلا و نقره متعلق به دوره بیزانس و نیز آثار باستانی سفالی و شیشه ای دوران رم باستان است که ارزش آن ها به صدها هزار دلار می رسد.

"كريستوفر مارينيلو" مدیر سازمان "ارت ریکوری اینترنشنال" که در زمینه آثار باستانی سرقت شده و بازگرداندن آن فعالیت می کند، گفت: ارزش یکی از آثار باستانی سوریه حدود ده ها هزار دلار است.

"مایکل دانتی" دانشمند آثار باستانی میراث سوریه خاطرنشان کرد، بسیاری از آثار باستانی سرقت شده از مناطقی می آید که تحت سلطه داعش است.

به گفته کارشناسان آثار باستانی، فروش و خروج این آثار از راه های معروف قاچاق در ترکیه، اردن و لبنان صورت می گیرد، و قاچاقچیان در مقابل آن سلاح و مواد مخدر به گروه های مسلح می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی


خشم عمومی در لبنان از توافق سازش در سایه زنگ خطر فتنه داخلی +فیلم