پایگاه داعش در زادگاه صدام

سه شنبه 12 اسفند 1393
12:55
پایگاه داعش در زادگاه صدام ارتش عراق عملیاتی گسترده را برای پاکسازی استان صلاح الدین و به ویژه شهر تکریت از وجود تروریستهای داعش آغاز کرده است؛ شهری که تا مدتها نماد صدام دیکتاتور معدوم عراق بود.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه انگلیسی تایمز در مطلبی تأکید کرد: تکریت در 80 مایلی بغداد واقع شده و پایتخت معنوی رژیم بعثی صدام بود که بسیاری از اعضای عشیره اش به نام "بو ناصر" در آن ساکنند.
این شهر آخرین شهر مهم عراق بود که در حمله 2003 توسط نیروهای آمریکایی اشغال شد.

اکنون 11 سال پس از حمله آمریکا، تکریت تحت سلطه داعش است.
این شهر به خاطر قصرهای فاخری که صدام برای خود و خانواده اش بنا نهاد، شهرت دارد.  
"عزت ابراهیم الدوری" که معاون و از نزدیکان صدام بود، مسوول کمک به داعش و برنامه ریزی برای سیطره این گروه تروریستی بر شماری از مناطق به ویژه تکریت است. 
وی از مقام های ارشد حزب بعث عراق است که همچنان تحت تعقیب قرار دارد.
کاخ های فاخر صدام که دارای سالن های سینما، اتاق های اینترنت و سالن های تمرین ورزشی است پس از حمله آمریکا به عراق به طور موقت به پایگاه های آمریکایی تبدیل و پس از مدتی در سال 2005 به دولت عراق تحویل شد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز حادثه میناب گرامی باد


اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی