اعتصاب غذای زن بحرینی در زندان

سه شنبه 12 اسفند 1393
18:32
اعتصاب غذای زن بحرینی در زندان یکی از زنان بازداشت شده بحرینی به نام "جلیله سید امین جواد الشبر" در اعتراض به محروم ماندن از دیدار با خانواده خود برای سومین هفته متوالی ظرف 23 روز گذشته دست به اعتصاب غذا زد.

به گزارش شبکه خبری العالم، "ابتسام الصائغ" فعال حقوق دان بحرینی اعلام کرد: موکل وی درخواست دیدار با خانواده خود کرده است اما تا کنون این درخواست او بی نتیجه مانده است.
وی در گفتگو با شبکه تلویزیونی "اللؤلؤه" توضیح داد : محروم ماندن جلیله از دیدار با خانواده اش بر خلاف اصول اساسی حقوق بشر و عرف محلی است.
خانواده این زن 30 ساله بحرینی که در تایخ 10 فوریه 2015 بازداشت شد، تأکید کردند که تا کنون علیرغم ارائه شکایت نامه رسمی در تاریخ 16 فوریه 2015 هیچیک از خویشاوندانش نتوانسته با او ملاقات کند و مسؤولان بازداشتگاه ویژه زنان به شکلهای مختلف از انجام این کار سرباز می زنند.
این اقدام مقامات امنیتی رژیم آل خلیفه بر ترس و نگرانی افراد خانواده جلیله سید امین افزوده است به ویژه با توجه به اخبار انتشار یافته دال بر اینکه وی در روزهای اول بازداشت در مقر تحقیقات جنایی مورد اذیت و آزار قرار گرفته است.
اداره آزادی ها و حقوق بشر جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین محروم ماندن جلیله از دیدار با اعضای خانواده اش را نقض آَشکار قوانین و معاهدات بین الملل برشمرد .
اداره مزبور از رژیم بحرین خواست تا هر چه زودتر به خانواده جلیله اجازه دهد تا بتوانند با دختر خود ملاقات کنند و از حال او با خبر شده و کسب اطمینان کنند و تمام حقوق تضمین شده بر اساس قانون برای وی را مراعات کنند.
 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای صهیونیست‌ها بر کنترل قلعه شقیف + فیلم


سردار جوانی: ایران یک قدرت جهانی شده است


کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی در منطقه مرزی ارومیه


نوجوانان کشتی آزاد ایران قهرمان آسیا شدند


آمریکا بار دیگر اروپا را به کم‌کاری نظامی متهم کرد


افزایش فشار بر دولت آمریکا؛ معترضان خواستار پایان بازداشت مهاجران شدند


بارو: اشغال لبنان توسط اسرائیل غیرقابل توجیه است؛ خواستار برگزاری نشست شورای امنیت هستیم


عید قربان در مکزیک؛ جشن همدلی مسلمانان و خانواده‌های مکزیکی با حضور سفیر ایران


مقاومت، تحرکات دشمن را برای نفوذ به چندین محور در جنوب لبنان ناکام گذاشت+ فیلم


دستور نتانیاهو برای تشدید حملات به لبنان