اختلال روانی نظامیان صهیونیست پس از جنگ غزه

چهارشنبه 13 اسفند 1393
19:44
اختلال روانی نظامیان صهیونیست پس از جنگ غزه العالم - ارتش رژیم صهیونیستی 350 نفر دیگر از نظامیان خود را که در تجاوز تابستان گذشته به باریکه غزه شرکت داشتند، برای درمان به بخش روانی اعزام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز اطلاع رسانی فلسطین تأکید کرد یک منبع آگاه در اداره سلامت روانی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که در پی جنگ تابستان گذشته این رژیم علیه فلسطینیان در باریکه غزه، تعداد نظامیانی که از فشار روحی ناشی از دلاوری های مقاومت فلسطین به روان درمانی نیاز پیدا کرده اند، در مقایسه با جنگ های پیشین افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.
وی فاش کرد که پیش از این نیز صدها نظامی دیگر صهیونیست که در  طول تجاوز اخیر این رژیم علیه غزه شرکت داشته اند، روان درمانی شده اند و 20 درصد از کسانی که دچار آسیب روانی شده بودند هنوز نتوانسته اند به حالت عادی بازگردند.

رژیم صهیونیستی در تابستان گذشته در یورشی ناجوانمردانه به باریکه غزه بیش از دو هزارو 200 فلسطینی را به شهادت رساند که اکثر آنها کودک و غیر نظامی بودند.

مقاومت اسلامی فلسطین نیز توانست در جنگ 50 روزه غزه 64 نظامی صهیونیست را به هلاکت برساند.
 

0% ...

آخرین اخبار

اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"