استفاده داعش از تجهیزات ‌جاسوسی ‌اسرائیلی‌

جمعه 15 اسفند 1393
23:00
استفاده داعش از تجهیزات ‌جاسوسی ‌اسرائیلی‌ در پی آزادسازی کامل فرودگاه شهرستان "دور" در شرق تکریت، رزمندگان عراقی تجهیزات دیده بانی و جاسوسی ساخت رژیم صهیونیستی در این فرودگاه پیدا کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع آگاه در فرماندهی نیروهای داوطلب مردمی تاکید کردند که با آزادسازی جادۀ بین دور و کرکوک و تحت کنترل در آوردن فرودگاه دور، عملیات آزادسازی کامل شهر تکریت مرکز استان صلاح الدین، امکان پذیر شد، و به زودی این مساله تحقق خواهد یافت.
یک منبع آگاه در نیروهای داوطلب مردمی نیز به منابع رسانه ای تأکید کرد که در جریان آزادسازی فرودگاه دور، مقادیری تجهیزات دیده بانی و جاسوسی الکترونیک ساخت رژیم صهیونیستی در این فرودگاه کشف کردند.
این منبع همچنین خاطر نشان کرد که رزمندگان عراقی شماری از مناطق دور را آزاد کردند و از چهار محور در حال پیشروی هستند.

عملیات آزادسازی مناطقِ تحت اشغال داعش، از یکشنبه گذشته به دستور حیدر العبادی نخست وزیر این کشور آغاز و با حضور ده ها هزار نیروی عراقی و داوطلبان مردمی و عشایر، با قدرت در جریان است.

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا: بحران خاورمیانه بزرگترین بحران قرن است


اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند