هشدار تروریست معروف سعودی به خواننده لبنانی

چهارشنبه 20 اسفند 1393
19:43
هشدار تروریست معروف سعودی به خواننده لبنانی یکی از سرکردگان گروه‌های تروریستی در سوریه، به خواننده لبنانی که از گروهک تروریستی "الاسیر" جدا شده است، هشدار داد که از بازگشت به حرفه قبلی خود خودداری کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالله المحیسنی" در پیامی به "فضل شاکر"، اظهارات اخیر او را بیانگر "انحطاط پس از هدایت" خواند و به او هشدار داد که از بازگشت به "صحنه لهو و لعب" خودداری کند.
فضل شاکر که از سوی نهادهای قضایی لبنان به جرم همکاری به گروهک تروریستی "احمد الاسیر" تحت تعقیب است، اخیرا در مصاحبه ای تلویزیونی از اقداماتش در زمان عضویت در این گروهک سلفی ابراز پشیمانی کرد و تأکید کرد که می خواهد به زندگی عادی خود بازگردد.
دادگاهی در لبنان فضل شاکر را به همراه احمد الاسیر به جرم همدستی در قتل نیروهای ارتش لبنان، به اعدام محکوم کرده است.
المحیسنی از تروریستهای سرشناس سعودی در سوریه است و برخی او را از افراد نزدیک به "جبهه النصره" می‌دانند.
وکیل فضل شاکر دیروز اعلام کرد که وی قصد دارد خود را تسلیم نیروهای امنیتی کند.

0% ...

آخرین اخبار

قطر: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد


لاوروف: روابط بین‌الملل با سخت‌ترین چالش خود روبروست


چتم هاوس: آمریکایی‌ها در نوامبر با ترامپ تسویه حساب می‌کنند


پزشکیان: هدف گرفتن مدرسه و دانشگاه برای جلوگیری از پیشرفت ایران است


صلاحیت ۱۹ داوطلب مجلس خبرگان در چهار حوزه انتخابیه تأیید شد


ایتالیا تمدید توافق نظامی با رژیم اسرائیل را متوقف کرد


محاصره دریایی ایران برگ جدیدی برای آمریکا نیست


نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز


ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است