هشدار تروریست معروف سعودی به خواننده لبنانی

چهارشنبه 20 اسفند 1393
19:43
هشدار تروریست معروف سعودی به خواننده لبنانی یکی از سرکردگان گروه‌های تروریستی در سوریه، به خواننده لبنانی که از گروهک تروریستی "الاسیر" جدا شده است، هشدار داد که از بازگشت به حرفه قبلی خود خودداری کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالله المحیسنی" در پیامی به "فضل شاکر"، اظهارات اخیر او را بیانگر "انحطاط پس از هدایت" خواند و به او هشدار داد که از بازگشت به "صحنه لهو و لعب" خودداری کند.
فضل شاکر که از سوی نهادهای قضایی لبنان به جرم همکاری به گروهک تروریستی "احمد الاسیر" تحت تعقیب است، اخیرا در مصاحبه ای تلویزیونی از اقداماتش در زمان عضویت در این گروهک سلفی ابراز پشیمانی کرد و تأکید کرد که می خواهد به زندگی عادی خود بازگردد.
دادگاهی در لبنان فضل شاکر را به همراه احمد الاسیر به جرم همدستی در قتل نیروهای ارتش لبنان، به اعدام محکوم کرده است.
المحیسنی از تروریستهای سرشناس سعودی در سوریه است و برخی او را از افراد نزدیک به "جبهه النصره" می‌دانند.
وکیل فضل شاکر دیروز اعلام کرد که وی قصد دارد خود را تسلیم نیروهای امنیتی کند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران