همکاری اهل تسنن عراق با ارتش در مبارزه با داعش

سه شنبه 26 اسفند 1393
12:43
همکاری اهل تسنن عراق با ارتش در مبارزه با داعش بیش از هزار نفر از اهل تسنن استان دیالی عراق با ارتش در مبارزه با گروه تروریستی و تکفیری داعش همکاری می کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، صادق الحسینی رئیس کمیته امنیتی شورای استان دیالی تأکید کرد: بیش از هزار نفر از اهل تسنن استان دیالی به ارتش پیوسته اند و دوشادوش دیگر داوطلبان مردمی با داعش در مناطق مختلف این استان می جنگند .
الحسینی به شبکه سومریه نیوز گفت: داوطلبان مبارزه با داعش از یک فرقه یا قومیت خاصی نیستند؛ بلکه اقشار مختلف مردم برای مبارزه با داعش داوطلب شده اند.
الحسینی خاطرنشان کرد: داوطلبان مردمی استان دیالی مناطقی را که از لوث داعش پاکسازی می کنند ، براساس هماهنگی های لازم با ارتش تحت کنترل می گیرند .
رئیس کمیته امنیتی استان دیالی در شرق عراق اعلام کرد : برخلاف ادعای برخی از شخصیت های سیاسی عراق که پشتوانه مردمی خود را از دست داده اند و اهمیتی به مشکلات مردم نمی دهند ؛ داوطلبان مردمی از فرقه و قومیت و قشر خاصی نیستند.
الحسینی اعلام کرد : تاریخ نشان خواهد که چه کسانی با داعش جنگیدند و چه کسانی مردم عراق را در برابر این گروه تروریستی و تکفیری تنها گذاشتند و رها کردند.
الحسینی گفت : ناآرامی های دیالی ماهیت واقعی بسیاری از شخصیت ها را نشان داد و ساکنین این استان به خوبی می دانند که کشورشان با چه توطئه بزرگی مواجه است . 

0% ...

آخرین اخبار

مقام پیشین آمریکا: توقف جنگ با دستاورد راهبردی ایران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود


استقبال اتحادیه اروپا از آتش‌بس و اعلام حمایت از مسیر دیپلماسی


جنگ علیه ایران و آتش‌بس پرهزینه؛ اعتبار و وجهه بین المللی آمریکا فرو ریخت


به چهارمین ابرقدرت درحال ظهور جهان سلام کنید


اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست در برابر ایران


کشف ذخایر عظیم گازی در سواحل مصر


آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان


پالایشگاه‌های چینی متقاضی نفت ایران