تجارت داعش با قاچاق اعضای بدن

چهارشنبه 27 اسفند 1393
15:16
تجارت داعش با قاچاق اعضای بدن یک مسؤول عراقی از اقدام گروه تروریستی داعش در قاچاق اعضای بدن انسان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "صادق الحسینی" رئیس کمیته امنیتی شورای استانداری دیالی با اشاره به جنایت های گروه تروریستی داعش در سرقت اعضای بدن کشته شدگان و گروگان ها؛ و تجارت و کسب درآمد با آن؛ خواستار تعقیب و مجازات این گروه در سطح بین المللی شد.
صادق الحسینی به شبکه سومریه نیوز اعلام کرد: ما اطلاعاتی از منابع موثق خود داریم که حاکی است داعش اعضای بدن گروگان ها  را می فروشد و از این راه کسب درآمد می کند.
وی خاطرنشان کرد: داعش اعضای بدن کشته شدگان را خارج و آنها را در گورهای جمعی دفن می کند و از این راه درآمد زیادی برای حمایت از عناصر خود به دست می آورد.

الحسینی افزود: جنایت های داعش روز به روز به ویژه پس از آزادسازی مناطق گسترده ای از استان صلاح الدین آشکار می رود. لازم است جنایت های این گروه تروریستی ثبت و مدارک آن جمع آوری شود؛ تا در اختیار نهادها و سازمان های بین المللی برای تعقیب عناصر این گروه قرار گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی


آتش در پایگاه علی‌السالم؛ پهپادها و مخازن سوخت هواپیماهای نظامی خاکستر شدند


اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا


حمله به زیرساخت‌های آموزشی؛ دو خوابگاه دانشجویی در اهواز هدف موج انفجار


استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد


30 هزار مددجوی بهزیستی در جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شدند