ارتش سعودی استان صعده در شمال یمن را بمباران کرد

پنج‌شنبه 6 فروردين 1394
13:39
ارتش سعودی استان صعده در شمال یمن را بمباران کرد خبرنگار شبکه خبری العالم ظهر امروز پنجنشبه از تجاوز جنگنده های ارتش سعودی به استان صعده در شمال یمن خبر داد.

خبرنگار شبکه خبری العالم در صنعا ظهر امروز پنجشنبه گفت: جنگنده های سعودی بر فراز آسمان دو منطقه الملاحیظ و رازح در استان صعده پرواز و برخی مواضع را بمباران می کنند.

هنوز جزئیات بیشتری در این زمینه نرسیده است.

جنگنده های ارتش عربستان با مشارکت 10 کشور از جمله کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (به استثنای عمان) از نیمه شب چهارشنبه حملات خود به مناطق مختلف یمن بویژه شهر صنعا را آغاز کردند که در جریان آن تاکنون دهها نفر کشته و شماری زخمی شده اند.

در اثر این تجاور تاکنون دهها نفر از شهروندان بی گناه یمنی کشته و زخمی شده اند.

شبکه تلویزیونی دولتی الاخباریه سعودی صبح امروز اعلام کرد که تجاوزگری نظامی به یمن موسوم به عملیات "عاصفه الحزم" (طوفان سهمگین) که از نیمه شب چهارشنبه علیه یمن آغاز شد، تا تحقق اهداف خود ادامه خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

دستور وزیر کشور به استانداران مرزی برای بی‌اثرسازی تهدید محاصره دریایی


قطر: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد


لاوروف: روابط بین‌الملل با سخت‌ترین چالش خود روبروست


چتم هاوس: آمریکایی‌ها در نوامبر با ترامپ تسویه حساب می‌کنند


پزشکیان: هدف گرفتن مدرسه و دانشگاه برای جلوگیری از پیشرفت ایران است


صلاحیت ۱۹ داوطلب مجلس خبرگان در چهار حوزه انتخابیه تأیید شد


ایتالیا تمدید توافق نظامی با رژیم اسرائیل را متوقف کرد


محاصره دریایی ایران برگ جدیدی برای آمریکا نیست


نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز