العالم: زنگبار به کنترل ارتش و کمیته مردمی یمن درآمد

يکشنبه 9 فروردين 1394
07:21
العالم: زنگبار به کنترل ارتش و کمیته مردمی یمن درآمد خبرنگار شبکه خبری العالم در یمن گزارش داد که نیروهای ارتش و کمیته های مردمی وابسته به جنبش انصار الله یمن توانستند شهر زنگبار مرکز استان ابین در جنوب این کشور را به کنترل خود در بیاورند.

خبرنگار شبکه خبری العالم گفت: نیروهای ارتش و کمیته های مردمی شهر زنگبار مرکز استان ابین را بعد از نبردهای شدید با عناصر مسلح طرفدار عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن به کنترل خود درآوردند.

برخی منابع محلی گفتند: نیروهای ارتش و کمیته های مردمی شنبه شب وارد شهر زنجبار شدند. این نیروها از شهر ساحلی شقره که روز جمعه به کنترل خود درآورده بودند، به سمت شهر زنجبار حرکت کردند.

این منابع گفتند: نیروهای ارتش و کمیته های مردمی پیش از ورود به این شهر که محل تمرکز عناصر وابسته به عبدربه منصور هادی است، در دشت حسان مستقر شده بودند.

خبرنگار العالم همچنین از وقوع درگیری بین ارتش و کمیته های انقلابی با عناصر مسلح وابسته به رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن در چند منطقه از جمله دار سعد، خور مکسر و المنصوره خبر داد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو خواستار به تعویق افتادن جلسه دادگاه فسادش شد


ادامه حملات حزب الله در پاسخ به نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی


قالیباف: آمریکا باید حقوق ایران را بپذیرد


دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم