خشم آل‌سعود از انتشار سرود حماسی یمنی در عربستان

دوشنبه 10 فروردين 1394
17:24
خشم آل‌سعود از انتشار سرود حماسی یمنی در عربستان العالم - با انتشار سرود "هر ده تای شما را حریفم"، هواداری از انصار الله یمن به داخل عربستان سعودی کشیده شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در حالی که عربستان سعودی، با بذل و بخشش های بین المللی، سعی کرد 10 کشور عرب را برای تجاوز به یمن با خود همراه کند، اما مردم عربستان در عین حال به هواداری از انصار الله یمن در صفحه های توییتر خود پرداختند.

"مساء پرس" گزارش داد: "زامل" نوعی دوبیتی یمنی است که با آوازی تاثیرگذار و حماسی خوانده می شود؛ در میان زامل نویسان، شاعران و خواننده های جنبش انصار الله، به سبب داشتن تاثیرگذارترین زامل های یمنی که از طبیعت و زیست بومِ یمن و وقایع تاریخی این کشور برگرفته شده است، از شهرت بیشتری برخوردارند.

زامل نویسان و خواننده های انصار الله، طی شش جنگ گذشته به ویژه جنگ ششم، ده ها زامل تاثیرگذار تالیف کردند که ورد زبان مردم یمن شد؛ از میان این زامل ها می توان به زامل های "به عالیجناب ها بگو"، "برای مرگ آمده ام"، "آتش، زبانه کشیده است" اشاره کرد.

در این میان، در زمان بالا گرفتن اعتراضات مردمی و شروع انقلاب یمن، یک زامل با عنوان "هر ده تای شما را حریفم" معروف شد و بر سر زبان ها افتاد.

اکنون پس از گذشت مدت ها از سروده شدن این شعر، ناگهان با تجاوز 10 کشور عربی به یمن، این سرود، بار دیگر بر سر زبان ها افتاد.

انتشار این سرود چنان فراگیر بود که حتی کاربران سعودی به ویژه در مناطق جنوبی و نجران و جیزان عربستان به بازنشر آن پرداختند که این مساله، خشم حکومت عربستان را موجب شده است.

جنگنده های عربستان سعودی با مشارکت 10 کشور از جمله پنج کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس (به استثنای عمان) و حمایت آمریکا از نیمه شب چهارشنبه در تجاوز به یمن حملات خود به مناطق مختلف این کشور بویژه شهر صنعا را آغاز کردند؛ تجاوزی که تاکنون منجر به کشته شدن دهها شهروند یمنی و زخمی شدن شمار زیادی دیگر شده است.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد