فرودگاه عدن در کنترل کمیته‌های مردمی قرار گرفت

دوشنبه 10 فروردين 1394
22:45
فرودگاه عدن در کنترل کمیته‌های مردمی قرار گرفت ارتش و کمیته‌های مردمی، کنترل فرودگاه شهر عدن را به‌طور کامل تحت کنترل خود درآوردند.

به گزارش شبکه خبری العالم، نیروهای ارتش یمن با حمایت کمیته های مردمی پس از پیشروی از سمت لحج و ابین به سوی شهر عدن و بیرون راندن تکفیری ها از شهر الضالع، حلقه محاصرۀ عناصر گروهک تروریستی القاعده و شبه نظامیان عبدربه منصور هادی را تنگ تر کردند.

همچنین عناصر مسلح القاعده در شهر عدن دچار فروپاشی گسترده و پی در پی شده اند.

پدافند هوایی یمن دیروز با جنگنده های سعودی آمریکایی در حریم هوایی صنعا به رویارویی پرداختند و نیروهای نظامی با کمک عشایر "الاشراف" پس از مقابله با یورش عناصر تکفیری به منطقه نظامی "الثالثه" به دنبال حمله جنگنده های متجاوز سعودی آمریکایی، تروریستهای القاعده را به شدت متحمل تلفات سنگین کردند. 

از سوی دیگر جنگنده های متجاوز سعودی کشتار جدیدی علیه ملت یمن به راه انداختند. حملات هوایی شدید این جنگنده ها به اردوگاه المزرق در منطقه تهامه در استان "حجه" باعث شد تا 45 غیرنظامی بی دفاع به شهادت رسیده و 65 تن دیگر از آنان زخمی شوند.

شبکه تلویزیونی یمنی المسیره به نقل از شاهدان عینی از وجود جنازه های پراکنده شهدا در این منطقه خبر داد که برخی از آنان به خاکستر تبدیل شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است


پوتین: رهبران جهان شجاعت مردم ایران را تحسین می‌کنند


آغاز حراج شمش طلا از امروز


7هزار زائر ایرانی وارد مدینه شدند


انجام 202 پرواز در فرودگاه امام طی یک هفته


عبور یک ابرنفتکش ایرانی از محاصره آمریکا


کیک تولد جنجالی بن‌گویر با نماد طناب دار خبرساز شد


جزئیاتی از پاسخ 14 بندی ایران به پیشنهاد 9 بندی آمریکا


اعتراف صهیونیست ها به نبود راه‌حل برای مقابله با پهپادها و پرنده‌های انفجاری حزب الله


صلیب سرخ: ازسرگیری هرگونه عملیات نظامی علیه ایران میلیون‌ها غیرنظامی را تهدید می کند