سفیر سعودی در بیروت؛

ایران به "نصیحت"های عربستان گوش دهد!

جمعه 14 فروردين 1394
23:25
ایران به سفیر سعودی در لبنان، در اظهاراتی گستاخانه از جمهوری اسلامی ایران خواست تا به "نصیحت"‌های عربستان گوش فرا دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، علی عواض عسیری سفیر سعودی در لبنان در سخنانی از ایران خواست تا در سیاست هایش در خاورمیانه بازنگری کند.

وی گفت: از ایران انتظار می رود که به نصیحت مخلصانه(!) عربستان گوش دهد و در سیاست هایش در منطقه بازنگری کرده و در هیچ یک از کشورهای عربی مداخله نکند.

عیسری سخنان سه شنبه گذشته سعود الفیصل وزیر امور خارجه عربستان در مجلس شورای این کشور را برای رساندن پیامی مثبت به ایران کافی دانست و گفت: از ایران انتظار می رود که این پیام مثبت را دریافت کرده و به آن گوش فرا دهد.

وی به زعم خود مسئولیت نتایج تجاوز نظامی ارتش سعودی به یمن را متوجه کسانی دانست که "در داخل یمن خواسته های بلند پروازانه دارند".

پیش از این هم سعود الفیصل وزیر امور خارجه سعودی در سخنان خود در مجلس شورای عربستان گفته بود: ما ایران درخصوص اتهامات وارده به این کشور محکوم یا تبرئه نخواهیم کرد، اما ایران را براساس نیاتش خواهیم سنجید، اینکه دستان خود را به سوی آنها به عنوان یک کشور همسایه مسلمان برای گشودن صفحه جدیدی دراز خواهیم کرد.

وی بدون اشاره به تجاوزگری نظامی سعودی در یمن مدعی شد: عربستان هیچ گاه از حمایت از یمن و ثبات آن شاخه خالی نکرده است(!)

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق