درخواست بحرینی‌ها برای محاکمه وزیر خارجه این کشور

سه شنبه 18 فروردين 1394
18:39
درخواست بحرینی‌ها برای محاکمه وزیر خارجه این کشور فعالان بحرینی، محاکمه وزیر خارجه این کشور را به خاطر انتشار خبرهای دروغ و ایجاد رعب و وحشت بین مردم خواستار شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شماری از فعالان حقوقی و سیاسی بحرین، تأکید کردند که "خالد بن احمد آل خلیفه" به دلیل دروغ پراکنی و ایجاد رعب و وحشت بین مردم این کشور، باید محاکمه شود.

سایت بحرینی "منامه پست" تأکید کرد، "خالد بن احمد" در صفحه تویتر خود مدعی شده است که کویت محموله ای از مواد قابل انفجار از ایران به مقصد بحرین را توقیف کرده است.
یکی از فعالان بحرینی به نام "علوی الغریفی" اعلام کرد : وزیر خارجه بحرین نمی داند که آنچه منتشر کرده است ، نشر اخبار کذب محسوب می شود و او باید طبق قانون محاکمه و مجازات شود؟ ولی گویا افرادی برتر از قانون هستند و از محاکمه و مجازات مصون می باشند . 
فعال بحرینی دیگری به نام "یحیی الحدید" اعلام کرد که خالد به اتهام نشر اخبار دروغ باید به دادگاه احضار شود.
اداره کل امنیت گمرک های کویت اعلام کرد که برخلاف ادعای وزیر خارجه بحرین ، این محموله شامل مواد شیمیایی پاک کننده و تنظیف بود، و پس از آن همچنین معلوم شد که مقصد کشتی حامل این محموله اصلا بحرین نبود !  

 

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت