کشف گور جمعی در استان بابل عراق

چهارشنبه 19 فروردين 1394
20:37
کشف گور جمعی در استان بابل عراق اعالم - رئیس شورای شهر "المسیب" در استان بابل عراق از کشف گور جمعی در منطقه جرف النصر در شمال این استان خبر داد و گفت: تروریست های داعش هنگام اشغال این منطقه ده ها نفر را ربودند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "قاسم رحیم" در گفت وگو با "سومریه نیوز" تصریح کرد که لشکر حضرت علی اکبر(ع) عراق امروز یک گور جمعی در منطقه صنیدیج در حومه جرف النصر در شمال بابل کشف کرد.

وی افزود: نیروهای عراقی هویت چندتن از قربانیان را که اهل استان های بابل و کربلا هستند و نیز چند زائر کربلا را که در کنارشان پرچم امام حسین(ع) قرار دارد، شناسایی کرده اند.

قاسم رحیم گفت: عناصر گروه تروریستی داعش ده ها نفر از اهالی استان های مختلف عراق را هنگام اشغال جرف النصر ربوده و زندانی کرده اند.

وزارت دفاع عراق 24 اکتبر سال 2014 اعلام کرد که ارتش عراق با کمک نیروهای داوطلب مردمی توانسته است جرف النصر را در کنترل کامل خود بگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد


بقایی: قالیباف با طرف‌های پاکستانی در حال گفت‌و‌گو است


شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم