روزنامه نگار انگلیسی:

عربستان چگونه به القاعده کمک می‌کند ؟!

يکشنبه 23 فروردين 1394
19:44
عربستان چگونه به القاعده کمک می‌کند ؟! روزنامه نگار و نویسنده انگلیسی تأکید کرد که گروه تروریستی القاعده بیشترین استفاده را از حملات عربستان به یمن می برد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "پاتریک کوکبرن" در روزنامه "ایندیپندنت آن ساندی" نوشت، کشورهای مسلمان مانند پاکستان و نیجریه در حال ضعیف شدن هستند و تنها طرفی که از این وضعیت سود می‌برد القاعده و گروه هایی است که تفکرات آنان از این تشکیلات تروریستی سرچشمه گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: این گروه های افراطی با وجود آنکه دشمنان بسیاری دارند، به صورت فعال هدف قرار نمی گیرند.
کوکبرن دلیل شکست تلاشها در مقابله با این گروه تروریستی را سیاست کشورهای غربی دانست و با اشاره به حملات عربستان به یمن گفت: القاعده در شبه جزیره عربستان بیشترین سود را از حملات هوایی سعودی به یمن می برد؛ و به آن برای گسترش فرصت می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا


نیروگاه اتمی بوشهر به صورت ایمن در حال تولید برق است


تا دو هفته تردد امن در تنگه هرمز با هماهنگی ایران مقدور خواهد بود


دعوت شهباز شریف از هیئت‌های ایران و آمریکا برای حضور در اسلام آباد


بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره پذیرش شروط ایران از سوی آمریکا


قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز