آزادسازی یکی از مناطق الانبار

يکشنبه 23 فروردين 1394
21:53
آزادسازی یکی از مناطق الانبار ارتش عراق منطقه ای را در شمال شهر رمادی مرکز استان الانبار آزاد کرد.

"وسام التمیمی" خبرنگار شبکه العالم روز یکشنبه گزارش داد: ارتش عراق با کمک نیروهای مردمی منطقه البوفراج را در شمال شهر الرمادی از عوامل داعش پاکسازی کرد .
التمیمی گفت : تروریست های داعش با سلاح های سنگین و نیمه سنگین و خمپاره به پالایشگاه نفت بیجی استان صلاح الدین حمله کردند که ارتش حمله آنها را دفع کرد و 15 تروریست را به هلاکت رساند و در این درگیری 3 مخزن نفت منهدم شد.
التمیمی افزود : توپخانه ارتش نیز منطقه الخالدیه استان الانبار را زیر آتش گرفت که در این حمله توپخانه ای یکی از سرکردگان داعش به نام احمد العیثاوی به هلاکت رسید و 11 تروریست دیگر زخمی شدند .
بر اساس این گزارش، یک سرکرده دیگر داعش به نام مصطفی الحلبوسی نیز به همراه چند معاونش در منطقه الکرمه استان الانبار به هلاکت رسیدند.
نیروهای پیشمرگه هم توانستند حمله داعش به منطقه زمار را دفع کنند و بیش از 18 تروریست را به هلاکت برسانند.
نیروهای ارتش و نمایندگان چند مرکز حقوقی نیز امروز گور جمعی جدیدی را که اجساد 185 نفر از قربانیان جنایت اسپایکر در آن دفن شده بود ، نبش کردند .

 

0% ...

آخرین اخبار

تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس


طرح ایجاد راهگذر تجاری کراچی - چابهار


رایزنی تهران و بیشکک برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری مشترک


ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم