انفجار تروریستی مقابل سفارت مغرب در لیبی

دوشنبه 24 فروردين 1394
09:05
انفجار تروریستی مقابل سفارت مغرب در لیبی انفجار بمب در مقابل سفارت مغرب در طرابلس، خساراتی برجا گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بامداد امروز دوشنبه، ساعاتی پس از حمله افراد ناشناس به سفارت کره جنوبی در پایتخت لیبی، انفجار دیگری نیز در مقابل سفارت مغرب در خیابان «حی بن عاشور» طرابلس به‌وقوع پیوست و خسارت‌های مادی برجای گذاشت.

به نوشته روسیا الیوم، شبه‌نظامیان وابسته به داعش در «تویتر» مسئولیت حملات به سفارتخانه‌های کره جنوبی و مغرب را بر عهده گرفتند.

یک منبع امنیتی لیبی به خبرگزاری «رویترز» گفت: انفجار امروز صبح در مقابل سفارت مغرب، به در ورودی سفارت و ساختمان‌های مجاور خساراتی وارد کرده است.

مقامات کره جنوبی و لیبی، دیروز خاطرنشان کردند که مهاجمان مسلح به سفارت کره جنوبی در طرابلس شلیک کردند که به کشته شدن 2 تن از نگهبانان و زخمی شدن یک نفر دیگر منجر شد.

سفارت مغرب در پایتخت لیبی، در مجاورت سفارت سوییس و در تقاطع خیابانهای بن عاشور و الظل قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد