مشکلات متحدان عربستان در تعامل باوزیر جوان سعودی

دوشنبه 24 فروردين 1394
12:46
مشکلات متحدان عربستان در تعامل باوزیر جوان سعودی منابع عربی ائتلاف شرکت کننده در عملیات "توفان قاطعیت" علیه مردم بی‌دفاع یمن، از دشوار بودن تعامل و همکاری با وزیر دفاع جدید و سلطه‌جوی عربستان سعودی خبر می‌دهند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع نزدیک به ائتلاف عربی به مدیریت عربستان، به نقل از مشاوران نظامی، از دشواری در رسیدن به تفاهم در زمینه اقدامات لجستیکی و تخصصی نظامی به دلیل خودسری های محمد بن سلمان، وزیر دفاع جدید و بی تجربه عربستان سخن می گویند.

روزنامه رای الیوم نوشت: مشاوران نظامی مصر، اردن و حتی برخی کشورهای حوزه خلیج فارس در نشست های ویژه و داخلی از روش مدیریت اتاق عملیات ائتلاف توسط وزیر دفاع سعودی به دلیل سلطه گری مطلق وی و استفاده اندک او از رایزنی فنی در این عملیات، ابراز ناخرسندی کردند.

به نظر می رسد تصمیمات غیرمنسجم وزارت دفاع عربستان و نبود تجارب جنگی مستقیم و ناهماهنگی وزیر جوان درعملیات و اقدامات تهاجمی بر سطح تماس هایی که با اهداف فنی نظامی صورت می گیرد، تاثیر منفی گذاشته است.

گفتنی است این مشکلات بر سطوح سیستم فنی و نظامی و هماهنگی عملیات هوایی تاثیر گذاشته و بالا گرفتن زمزمه هایی مبنی بر دشوار بودن همکاری با وزیر دفاع جدید عربستان را موجب شده است. 

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس