پاکسازی مناطقی از شهر بیجی از تروریست‌های داعش

پنج‌شنبه 27 فروردين 1394
12:34
پاکسازی مناطقی از شهر بیجی از تروریست‌های داعش مسئولان عراقی از موفقیت گروهی از نیروهای نظامی این کشور در پاکسازی مناطق السكك، الصناعي وتل أبوجراد از شهر بیجی در شمال استان صلاح الدین از لوث وجود تروریست ها خبر دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، " شاخوان عبد الله " عضو کمیسیون امنیت و دفاع در مجلس نمایندگان عراق گفت نیروهای امنیتی عراق توانستند حدود 50 تروریست را به هلاکت برسانند.

وی افزود که دولت عراق حمایت های گسترده لجستیک را برای پاکسازی مناطق شهر بیجی از تروریست ها ارائه کرده است.

یک منبع امنیتی دراستان صلاح الدین دیروز گفته بود که نیروهای امنیتی عراق با پشتیبانی نیروهای داوطلب مردمی موفق به آزادی ساختمان فرمانداری بیجی از گروه داعش شدند و این نیروها آزاد سای مناطق اطراف این ساختمان را آغاز کردند.

منبع یاد شده که خواست نامش فاش نشود، افزود که یگان های نظامی پاکسازی مناطق اطراف ساختمان فرمانداری را آغاز کرده اند.

منبع یاد شده اظهار داشت: احمد الاسدی چند روز پیش برای اطلاع از روند عملیات نظامی وارد منطقه بیجی شد.

" محمد محمود الجبوری" فرماندار منطقه بیجی در استان صلاح الدین دیروز از آزادسازی منطقه صنعتی درجنوب بیجی از اشغال داعش خبر داده  و گفته بود که گروهی از نظامیان با حمایت نیروهای داوطلب مردمی به آستانه ساختمان فرمانداری رسیده اند.

یک منبع وابسته به نیروهای داوطلب مردمی نیز دیروز گفت که این نیروها ، 14 نفر از عناصر داعش را در اطراف پالایشگاه بیجی در شمال تکریت بازداشت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت