چرا سخنگوی دفتر نخست وزیری عراق برکنار شد؟

شنبه 29 فروردين 1394
21:55
چرا سخنگوی دفتر نخست وزیری عراق برکنار شد؟ العالم ـ یک منبع در دفتر نخست وزیری عراق امروز شنبه از صدور فرمان لغو قرارداد رافد جبوری و برکناری وی از سمت سخنگوی دفتر رسانه‌ای نخست وزیری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع در گفتگو با السومریه نیوز گفت: رافد جبوری سخنگوی دفتر رسانه ای است و با این دفتر ارتباط دارد، نه با نخست وزیر. وی کارمند ویژه نخست وزیر نیست".

این منبع که خواست نامش فاش نشود، اظهار داشت: روز گذشته فرمانی برای لغو قرارداد جبوری و برکناری وی از سمت سخنگوی رسانه ای دفتر نخست وزیری صادر شد.

وی افزود: در رزومه ای که جبوری قبل از عقد قرارداد ارائه داده، مواردی که در حال حاضر در شبکه های ارتباط اجتماعی رد و بدل می شود، ذکر نشده بود.

این منبع گفت: دفتر نخست‌وزیر بسیار تاکید دارد که کارمندان دفتر ویژه نخست‌وزیر یا افراد مرتبط در دفاتر وابسته باید دارای شرایط و مشخصات لازم و صحیح باشند. طبعا هر فردی که خارج از ضوابط و شرایط عمل کند جایش خارج از دفتر نخست‌وزیر است.

دفتر حیدر العبادی نخست وزیر عراق در تاریخ 27 اکتبر 2014، رافد جبوری و سعد الحدیثی را به عنوان دو سخنگوی دفتر رسانه ای العبادی تعیین کرد.

برخی رسانه های عربی، تمجید از دیکتاتور معدوم عراق را دلیل برکناری سخنگو ذکر کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم چهلمین روز عروج ملکوتی رهبر شهید انقلاب اسلامی


استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا


نیروگاه اتمی بوشهر به صورت ایمن در حال تولید برق است


تا دو هفته تردد امن در تنگه هرمز با هماهنگی ایران مقدور خواهد بود


دعوت شهباز شریف از هیئت‌های ایران و آمریکا برای حضور در اسلام آباد


بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره پذیرش شروط ایران از سوی آمریکا


قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است