طرح حمایتی عراق برای زائران امام هادی (ع)

سه شنبه 1 ارديبهشت 1394
18:23
طرح حمایتی عراق برای زائران امام هادی (ع) ستاد فرماندهی نظامی سامرا در آستانه سالروز شهادت امام علی النقی (ع) (امام هادی) از اجرای طرحی برای حمایت از زائران این امام همام خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این ستاد روز سه شنبه تاکید کرد: در این طرح تمامی نقاط ضعف و مناطق سست امنیتی مورد توجه قرار گرفته است.
سرلشکر ستاد "عماد الزهیری" در گفت وگو با سومریه نیوز با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: تا کنون هیچگونه مشکل امنیتی گزارش نشده است.
الزهیری گفت: ستاد عملیات نظامی سامرا به دستور ستاد عملیات مشترک نظامی و فرماندهی نیروهای زمینی و با هماهنگی دیوان اوقاف شیعه و هیات نیروهای بسیج مردمی طرح بزرگ، گسترده و فراگیری برای تامین امنیت زائران و ارایه خدمات اداری و لجستیکی، از جمله مراکز پزشکی و حمل و نقل در نظر گرفته است.
وی افزود: حرکت زائران به سوی بارگاه ملکوتی امام هادی (ع) از صبح دیروز (دوشنبه) آغاز شده و جمعه آینده به پایان خواهد رسید.
الزهیری ابراز داشت: این زیارت معنوی تاثیر گسترده ای در دل و جان عراقی ها و زائران امام دهم خواهد داشت.

وی تاکید کرد: با فراهم شدن زمینه امن برای زیارت زائران، توانایی نیروهای امنیتی به آزمایش گذاشته خواهد شد. ما با دریافت تجهیزات اضافی نیروهای خود را تقویت کردیم و در این میان از نیروی هوایی و هوانیروز ارتش کمک گرفتیم و نیروهای بسیج مردمی نیز حضور گسترده ای خواهند داشت.
الزهیری ادامه داد: نیروهای امنیتی در کمین تروریست هایی قرار دارند که بخواهند جان زائران را در معرض خطر قرار دهند.
وی از زائران خواست تا به همه رهنمودهای امنیتی ویژه اداره کاروانها متعهد و پایبند باشند تا عملیات همانگونه که برنامه ریزی شده هماهنگ و منسجم تحقق یابد.
در همین راستا دیوان اوقاف شیعه صبح امروز اعلام کرد: یک ناوگان اتوبوس برای حمل و نقل مجانی زائران امام هادی (ع) در نظر گرفته شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است