بمباران کمک‌های بشردوستانه در یمن

پنج‌شنبه 3 ارديبهشت 1394
22:55
بمباران کمک‌های بشردوستانه در یمن سازمان دیده بان حقوق بشر از حمله جنگنده های سعودی به دو انبار کمک های بشردوستانه خبر داد و خواستار تحقیق درباره آن شد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، دیده بان حقوق بشر تأکید کرد، جنگنده های ائتلاف عربستان، دو انبار سازمان اوکسفام در استان صعده در شمال یمن را در روز 18 آوریل هدف قرار دادند، که این اقدام جنایت جنگی و نقض آشکار قوانین جنگ است.
دیده بان حقوق بشر خاطرنشان کرد: قانون جنگ تصریح می کند که شهروندان و دارایی های آنها نباید هدف حمله واقع شود.
"جو استورک" معاون مدیر اجرایی بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در سازمان دیده بان حقوق بشر گفت: تخریب انبار سازمان امدادرسانی به بسیاری از شهروندان و حتی بسیاری از کسانی که نزدیک به منطقه بمباران نبودند زیان رسانده و اظهارات عربستان مبنی بر توقف حملات هوایی باعث نمی شود که درباره جنایات جنگی این کشور تحقیق نشود.
استورک افزود، با توجه به این که انبار متعلق به اوکسفام برای نیروهای ائتلاف عربستان شناخته شده بود، تردیدهایی را در مورد عمدی بودن حملات ایجاد کرده است، و اگر این اقدام عمدی باشد، جنایت جنگی است.
عربستان سعودی درباره این حادثه توضیحی نداده است.
سازمان اوکسفام در یمن خاطرنشان کرد که درباره مکان انبارها به ائتلاف عربستان اطلاع رسانی کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد


حازم قاسم: ایران مانع تحمیل اراده دشمن بر ملت‌های منطقه شد


کاتس: به لبنان حمله‌ای غافلگیرانه کردیم


نماینده حزب‌الله: تجاوز به لبنان، شکست اسرائیل در ایران را پنهان نمی‌کند


ارتش: دست در دست سپاه قهرمان، لحظه ای از رصد دشمنان غفلت نخواهیم کرد


تقدیر وزارت امور خارجه یمن از پایداری ملت ایران در برابر تجاوزات آمریکا و اسرائیل