قطع انگشتان، مجازات استفاده از موبایل در نینوا

جمعه 4 ارديبهشت 1394
14:49
قطع انگشتان، مجازات استفاده از موبایل در نینوا گروه تروریستی داعش دستان و انگشتان 12 شهروند را با این ادعا که از تلفن همراه استفاده کرده و یا مرتکب سرقت شده اند، قطع کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک مسؤول محلی در استان نینوا خاطرنشان کرد: برخی از افراد یاد شده به دلیل استفاده از تلفن همراه در مرکز این استان دستان و انگشتان خود را از دست دادند.
شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از این مسؤول تأکید کرد، این اقدام جنایتکارانه عصر دیروز (پنجشنبه) در میدان الغزلانی واقع در مرکز استان نینوا روی داد.
وی افزود: تصمیمات یاد شده توسط به اصطلاح قاضی دادگاه دیوان رسیدگی به شکایات در استان نینوا علیه این 12 شهروند بینوا صادر شد.
پیشتر یک مسوول محلی در استان نینوا تأکید کرده بود که گروه تروریستی داعش به مردم دستور داده تا به جای تلفن های همراه از تلفن های ثابت استفاده کنند، زیرا داعش نگران است که اطلاعات محرمانه این گروه تروریستی به خارج از این استان منتقل شود.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران


میدل‌ایست آی: در جنگ علیه ایران،"اسرائیل" و آمریکا بازندگان اصلی هستند


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی