داعش از نوجوانان انتحاری استفاده می کند + عکس

شنبه 5 ارديبهشت 1394
10:03
داعش از نوجوانان انتحاری استفاده می کند + عکس گروه تروریستی داعش، برای انجام عملیات تروریستی در عراق و سوریه، از نوجوانان انتحاری استفاده می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه دیلی میل، در گزارشی تأکید کرد، داعش پس از شستشوی مغزی نوجوانان، از آنان برای انجام عملیات انتحاری استفاده می کند.
این نوجوانان در بیشتر موارد محلی و بومی هستند و در برخی موارد نیز از نوجوانانی استفاده می‌شود که از دیگر کشورها به داعش پیوسته‌اند.
از جمله این موارد یک نوجوان 18 ساله استرالیایی به نام "جک بیلارد" بود که از شهر ملبورن به عراق رفته، خودش را نزدیک رمادی منفجر کرده بود.
دیلی میل همچنین به نقل از منابع عراقی از عملیات انتحاری یک نوجوان 16 ساله به نام "ابو حفص البدری" خبر داد که به همراه دوست هم سن و سالش عملیاتی انتحاری را در پالایشگاه بیجی در استان صلاح الدین انجام داد. این روزنامه انگلیسی تأکید کرد که گفته می شود، ابو حفص پسرعموی ابوبکر بغدادی سرکرده داعش بود.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس


زمان تکمیل کابینه عراق اعلام شد


گردهمایی وزرای خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره برای بحث درباره ثبات منطقه‌ای و پیگیری توافق ایران و آمریکا


ونس: پیشرفت بزرگی در رابطه با ایران انجام شده است


دیدار نخست‌وزیر پاکستان با قالیباف


برگزاری نشست سه جانبه ایران، آمریکا و قطر


گرافیک | هلاکت ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان


شهادت ۹ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه


رونق دوباره تجارت دریایی ایران در خلیج فارس


جزییات روند آزادسازی پول‌های بلوکه شده/ تکذیب خرید کالاهای آمریکایی