نیروهای عراق "تقسیم الثرثار" را پس گرفتند

دوشنبه 7 ارديبهشت 1394
16:27
نیروهای عراق یک منبع امنیتی عراق از سیطره نیروهای امنیتی این کشور بر منطقه "ناظم تقسیم الثرثار" در استان الانبار که یکی از تاسیسات آبی دریاچه الانبار است، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع امنیتی از سیطره نیروهای ارتش این کشور بر منطقه "ناظم تقسیم الثرثار" در استان الانبار خبر داد و افزود: عملیات امنیتی در منطقه ناظم همچنان ادامه دارد.

به گفته این منبع امنیتی، ناظم الثرثار موقعیت استراتژیک دارد و نیروهای بیشتری برای حمایت از آن باید اعزام شود و نیروی هوایی باید مراکز تروریست‌ها را هدف قرار دهند.

ماجد الغراوی عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق دو روز پیش اعلام کرده بود که نیروهای امنیتی در منطقه ناظم الثرثار در استان الانبار در معرض هجمه وحشیانه داعش قرار گرفته است و حیدر العبادی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق باید فورا دخالت کند و نیروهای کمکی اعزام کند.

در جریان یورش داعش به منطقه الثرثار در استان الانبار که در شمال فلوجه و در 130 کیلومتری بغداد واقع شده است، این گروهک تروریستی تعداد زیادی از نیروهای عراقی را اعدام کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اتحادیه اروپا : رفتار اسرائیل شبیه رژیم آپارتایدی آفریقای جنوبی است


اولین گام ایران در جام جهانی؛ طارمی در صدر امیدهای گل زنی برابر نیوزلند


ادامه روند صعودی شاخص ها در بازار سهام تهران


اسلوونی مانع فرود هواپیمای رژیم صهیونیستی شد


رسانه‌های عبری: ایران در توافق با آمریکا پیروز میدان است


خیزش دوباره بیت‌کوین زیر سایه احتمال توافق میان ایران و آمریکا


شکست تلخ ترکیه مقابل استرالیا در گروه D


اقتصاد جهان به سمت رکود می رود


شهادت کودک فلسطینی در خان‌ یونس


اسپانیا با جلیقه‌های ویژه در جام جهانی + ویدئو