یک عضو سعودی داعش در سوریه به هلاکت رسید

پنج‌شنبه 10 ارديبهشت 1394
18:53
یک عضو سعودی داعش در سوریه به هلاکت رسید درجریان درگیری میان نیروهای ارتش سوریه و اعضای گروه تروریستی و تکفیری داعش، یک عضو سعودی این گروه در جنوب شهر ادلب به هلاکت رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "المطیری" شهروند سعودی معروف به "ابواسامه الجزراوی " که با یک گروه تروریستی داعش همکاری داشت، دو روز پیش در درگیری سنگین با ارتش سوریه نزدیک روستای "المقبله" در جنوب غربی منطقه المسطومه در جنوب شهر ادلب سوریه از پا درآمد.
سایت خبری "المرصد" تأکید کرد که این تبعه سعودی پس از انتقال به سوریه به گروه تروریستی داعش پیوست و درجریان درگیری با نیروهای ارتش سوریه در ادلب به هلاکت رسید.

براساس آمارها و گزارشهای منابع خبری، شمار زیادی از اعضای گروه داعش در سوریه و عراق تبعه عربستان سعودی هستند؛ به صورتیکه انتشار خبر هلاکت عناصر سعودی این گروه تروریستی تقریبا به موضوعی روزمره تبدیل شده است.

مسؤولان سوری بارها از دولت عربستان به دلیل اتخاذ سیاست های تجاوزکارانه و مداخله جویانه به دلیل حمایت و پشتیبانی مالی و تسلیحاتی از گروه های تکفیری و تروریستی از جمله داعش انتقاد کرده اند.

 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد


پاکسازی سازمان‌یافته در کرانه باختری؛ شهرک‌نشینان افراطی، آدرس اشتباهی


افزایش ماهانه قیمت نفت سنگین ایران