درخواست مبلغ سعودی برای تحریم کالاهای ایرانی

چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394
14:44
درخواست مبلغ سعودی برای تحریم کالاهای ایرانی العالم - به دنبال موج شایعات درباره آلودگی برخی کالاهای ایرانی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های عربی، یک مبلغ سعودی از شهروندان این کشور خواست کالاهای ایرانی را تحریم کنند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری العالم به نقل از "سی.ان.ان"، "عائض القرنی" مبلغ سعودی شهروندان کشورش را به تحریم‌ کالاهای ایرانی تشویق کرد و مدعی شد: کسانی که کالاهای ایرانی خرید کنند، از کشوری متجاوز حمایت کرده‌اند.

القرنی در تلاش برای به فراموشی سپرده شدن تجاوز گسترده سعودی ها به یمن و کشتار هزاران یمنی بی گناه ، با انتشار یادداشتی با عنوان تحریم کالاهای ایران در توییتر، گفت:هرکس درهم یا ریالی برای کالاهای ایرانی بپردازد گویی از کشوری متجاوز که برای نابودی منطقه تلاش می‌کند، حمایت کرده است.

گفته می شود، گروهی از کاربران عرب کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس نیز با انتشار توئیت‌هایی مدعی شدند که از این پس از خرید کالاهای ایرانی اجتناب خواهند کرد و برخی نیز خواستار ممنوعیت واردات کالاهای ایرانی به این کشورها شدند.

به تازگی در شبکه‌های اجتماعی و در برخی رسانه‌های عربی که به دنبال دشمن تراشی و ایجاد تنش در روابط با ایران هستند شایعه شده که برخی کالاهای ایرانی صادر شده به کشورهای عرب حوزه خلیج فارس سمی است، درحالی که حتی وزارت بهداشت امارات ضمن تکذیب این مساله، برسلامت مواد غذایی صادر شده از ایران از جمله هندوانه تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم