250خلبان مصری استعفا کردند

جمعه 18 ارديبهشت 1394
09:05
250خلبان مصری استعفا کردند العالم - رییس اتحادیه خلبانان مصر از استعفای دسته جمعی بیش از 250 خلبان شرکت هواپیمایی این کشور در اعتراض به شرایط جدید مالی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حدود 250 خلبان مصری روز چهارشنبه در اعتراض به شرایط جدید مالی و وضعیت بد معیشتی استعفای خود را تقدیم " هشام النحاس" رییس شرکت هواپیمایی مصر کردند.

"شریف المناوی" رییس اتحادیه خلبانان مصر در اظهاراتی مطبوعاتی گفت که خلبانان مصری از لحاظ شایستگی و تعهد ملی و شغلی بهترین خلبانان در سطح جهان هستند، شرکت هواپیمایی مصر میلیون ها پوند (واحد پول مصر) صرف آموزش خلبانان و بالا بردن سطح حرفه ای برای ارتقای شایستگی های جهانی آنان کرده است که با توجه به این مساله، کوتاهی در رسیدگی به مشکلات خلبانان به منزله به چالش کشیدن امنیت ملی است.

وی همچنین افزود: خلبانان مصری در شرایط اجتماعی و اوضاع دشواری بسر می برند، هیچ گونه پاداش مادی دریافت نمی کنند و نسبت به شرکت های هواپیمایی جهان در داخل و خارج کشور تنها 40 درصد حقوق دریافت می گیرند.

از سوی دیگر منابع مصری گزارش کردند که خلبانان مصری با وجود استعفای جمعی به پرواز خود ادامه دادند تا دولت خسارات زیادی را متحمل و ضربه به اقتصاد کشور وارد نشود.

شرکت هواپیمایی مصر حدود 900 خلبان در اختیار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت دولت و شورای عالی یمن از عملیات نیروهای مسلح علیه مواضع نظامی عربستان


توافقنامه دفاعی مشترک ترکیه، عربستان و پاکستان در ریاض


حمله گسترده روسیه به ۱۵۵ نقطه استراتژیک اوکراین


درخواست هادی العامری برای تعویق پاسخ به حملات آمریکا و عربستان


پیام تسلیت عراقچی وزیر امور خارجه، در پی درگذشت ابوالقاسم قاسم‌زاده روزنامه‌نگار پیشکسوت


اجازه ایجاد مسیر دوم را در تنگه هرمز نمی‌دهیم


۵۷ مهاجر مغربی در عبور از مرز اسپانیا به منطقه آفریقایی سئوتا مفقود شدند


مذاکرات دولت موقت و اپوزیسیون ونزوئلا شروع شد


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.