گام دیگر پسر شاه سعودی برای قبضه قدرت

شنبه 19 ارديبهشت 1394
15:03
گام دیگر پسر شاه سعودی برای قبضه قدرت العالم - "مجتهد" وبلاگ نویس عربستانی که به دلیل افشای خبرهای پشت پرده دربار آل سعود معروف است، اعلام کرد:"محمد بن سلمان" جانشین ولیعهد و فرزند شاه سعودی، سرگرم گفت و گو با مشاورانش به منظور ترسیم ساز و کار اداری مناسب برای ادغام گارد سلطنتی با وزارت دفاع است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مجتهد در این باره نوشت: توجیه بن سلمان در این زمینه، چالش های امنیت ملی است که به گفته وی وحدت نیروهای مسلح عربستان را تهدید می کند. 

مجتهد در صفحه خود در "توییتر" افزود: علت تعویق اجرای این طرح نه رعایت وضعیت "متعب بن عبدالله بن عبدالعزیز" وزیر گارد ملی بلکه نصایح مشاورانش است که ادغام گارد در ارتش در زمان جنگ را دشوار می دانند. 

برخی از کارشناسان نسبت به اقدام محمد بن سلمان در خصوص سرنگون کردن جناح "عبدالله بن عبدالعزیز" نگران بوده و معتقدند این اقدام باعث بروز اختلافاتی در خاندان حاکم خواهد شد که عربستان تحمل آن را ندارد. 

0% ...

آخرین اخبار

اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است