هشدار انصار الله به آل سعود درباره نقض آتش بس

پنج‌شنبه 24 ارديبهشت 1394
09:31
هشدار انصار الله به آل سعود درباره نقض آتش بس سخنگوی جنبش انصار الله یمن به مسئولان عربستان هشدار داد که ملت یمن به هرگونه نقض آتش بس و تجاوزگری دوباره ارتش سعودی به خاک یمن پاسخ خواهند داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد عبدالسلام" سخنگوی جنبش انصار الله یمن به ارتش سعودی و ائتلاف هم پیمانش درباره تجاوزگری دوباره به یمن هشدار داد و تاکید کرد: هرگونه تجاوزی (ائتلاف) را با قاطعیتِ تمام پاسخ خواهیم داد.

وی همچنین درباره هرگونه تجاوزگری و حملات مزدورانِ عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراریِ یمن و عناصر القاعده هم پیمان آنها در داخل یمن هشدار داد و گفت: هرگونه تجاوزِ گروه القاعده را نیز پاسخ خواهیم داد.

به نوشته پایگاه خبری النشره، محمد عبدالسلام تصریح کرد که هرگونه امدادرسانی به یمنی ها باید تحت نظر سازمان ملل صورت گیرد.

سخنگوی انصار الله یمن سپس برداشته شدن محاصره یمن را خواستار شد و گفت: نباید جلوی کمک هایی که به یمن می شود، گرفته شود.

محمد عبدالسلام در پایان تاکید کرد: کمک های بشردوستانه، باید در اختیار نهادهای رسمی یمنی قرار گیرد.

26

0% ...

آخرین اخبار

کپلر: روز شنبه تنها یک شناور از سواحل عمان در تنگه هرمز عبور کرد


رژیم صهیونیستی با چند حمله به لبنان بار دیگر آتش بس را نقض کرد


سردار رادان: دشمن ناگزیر قدرت مقاومت را درک خواهد کرد


«هفت درس» جنگ خلیج فارس؛ از تاب‌آوری تهران تا عقب‌نشینی ناگزیر واشنگتن


قالیباف: دیپلماسی به دنبال تثبیت دستاوردهای میدان است


رسانه روسی: ایرانی‌ها با خانواده و کودکان شیرخوار خود در مراسم تشییع شرکت کردند


سرلشکر حاتمی: یقه کسانی که رهبر ما را شهید کردند رها نمی‌کنیم


رسانه آمریکایی: وداع باشکوه با رهبر ایران، نشانه ثبات ساختار سیاسی جمهوری اسلامی است


دعوت ائتلاف السودانی برای مشارکت در آیین وداع با رهبر شهید در عراق


آماده باش استان بابل عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید