خطاب به سران سعودی و آمریکا؛

عطوان: هشدار ایران درباره کشتی کمکها را جدی بگیرید

پنج‌شنبه 24 ارديبهشت 1394
10:00
عطوان: هشدار ایران درباره کشتی کمکها را جدی بگیرید عبدالباری عطوان نویسنده و تحلیلگر مشهور جهان عرب با تشریح شرایط حساس منطقه، به مسئولان سعودی و هم پیمانانش متذکر شد که هشدار ایران درخصوص هرگونه تعرض به کشتی ایرانی حامل کمک های انسانی برای مردم یمن را جدی بگیرند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عبدالباری عطوان در سرمقاله امروز خود در روزنامه اینترنتی رای الیوم نوشت: یک کشتی ایرانی حامل کمک های دارویی، غذایی و بشردوستانه به همراه تعدادی از فعالان ایرانی، عرب و خارجی به سوی بندر الحدیده در حال حرکت است و هرگونه تعرض به آن از سوی کشتی های ائتلاف به رهبری عربستان سعودی یا آمریکا ممکن است آتش بس را در همین روزهای نخست خود با ناکامی مواجه کند و جنگ به وضعیتی بحرانی تر و خطرناک تر از گذشته بازگردد.

وی خاطرنشان کرد: باید با این موضوع با تدبیر و تعقل کامل و به دور از تکبر و خودبرتربینی برخورد شود زیرا دولت ها کرامت و عزت نفس خود را دارند و ملت های هم پیمان با آنها هیچ توهینی را نمی پذیرند.

عبدالباری عطوان افزود: مقامات بلندپایه ایرانی تهدید کرده اند که اجازه تعرض به این کشتی را نمی دهند و ناوهای جنگی را برای همراهی آن اعزام کرده اند. از این رو، طرف های مربوطه اگر خواهان دوری از جنگ هستند باید این تهدیدها را جدی بگیرند.

وی تاکید کرد: محاصره بندرهای یمن و بستن آن به روی کمک های بشردوستانه اقدامی تحریک آمیز است و به هیچ وجه عاقلانه نیست و پیامدهای بدی خواهد داشت.

عطوان افزود: می دانیم که یک محل متعلق به سازمان ملل متحد در جیبوتی برای دریافت کمک های بشردوستانه وجود دارد اما باید از بحرانی که ممکن است اوضاع را به شرایط اولیه و شاید بدتر از آن بازگرداند دوری جست.

0% ...

آخرین اخبار

پشت پرده اختلال در خدمات بانک‌ها


بازگشت ظرفیت‌ پتروشیمی‌ها به چرخه تولید و ثبات در بازار


زرداری: توافق تهران-واشنگتن گامی مهم در مسیر تقویت چندجانبه‌گرایی است


اسپانیا و نیوزیلند از توافق میان ایران-آمریکا استقبال کردند


اندونزی؛ «روز بدون خودرو» با عطر پرچم ایران و گرامیداشت کودکان میناب


صعود قیمت طلای جهانی با اعلام تفاهم‌نامه ایران و آمریکا


شکست سناریوی تل‌آویو؛ ایران با تثبیت شروط خود آتش‌بس منطقه‌ای را رقم زد


صعود فولاد مبارکه در رتبه‌بندی جهانی


آخرین گروه حجاج ایرانی از جده بازگشتند


درخواست غیرمنتظره مقام سابق کاخ سفید:کمک به "اسرائیل" را قطع کنید!