تلاش برای انتقال آوارگان الانبار به بغداد + فیلم

سه شنبه 5 خرداد 1394
22:25
هزاران خانواده عراقی که از استان الانبار فرار کرده اند، اوضاع سختی را می گذرانند و دولت و ارتش همچنان برای تأمین مایحتاج آنها تلاش می کنند.

"حیدر قاسم" خبرنگار شبکه العالم روز سه شنبه گزارش داد؛ آوارگان استان الانبار با گذشتن از پل البزیبز تلاش می کنند که خود را به بغداد برسانند و در راه رسیدن به پایتخت متحمل گرمای شدید می شوند . 
"ابراهیم منصور" فرمانده تیپ 55 ارتش عراق به خبرنگار العالم گفت : گذرگاه "البزیبز" برای انتقال آوارگان استان الانبار به بغداد احداث شده است که ظرف دو روز گذشته بیش از 4 هزار خانواده از این استان راهی بغداد شدند . 
خبرنگار العالم خاطرنشان کرد، برخلاف ادعای برخی رسانه ها ؛ پل البزیبز بیست و چهار ساعته باز است و ارتش و برخی از وزارتخانه ها مواد غذایی بین خانواده های آواره در دو سوی پل توزیع می کنند و با این حال تدابیری برای جلوگیری از ورود تروریست ها از استان الانبار به بغداد اتخاذ شده است .
یکی از آوارگان که بیش از 70 سال عمر دارد و از منطقه السجاریه استان الانبار  فرار کرده است ، به خبرنگار العالم گفت : داعش به صورت مستمر مناطق مسکونی را با خمپاره تخریب می کند . 

 

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران


نماینده کنگره آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران غیرقانونی است


سخنگوی ارتش: بانک اهداف و تجهیزاتمان به‌روز شده است