حمایت کاخ سفید از ادعاهای اشتون کارتر ضد ارتش عراق

چهارشنبه 6 خرداد 1394
14:12
حمایت کاخ سفید از ادعاهای اشتون کارتر  ضد ارتش عراق سخنگوی کاخ سفید، ادعاهای وزیر دفاع آمریکا درباره "عدم تمایل نیروهای عراقی به نبرد" در جنگ با داعش را تکرار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جاش ارنست" سخنگوی کاخ سفید با تکرار مواضع وزیر دفاع آمریکا مدعی شد: نیروهای عراقی، بی اراده هستند و این مساله ای بود که از قبل آن را دریافته بودیم.

وی افزود: همین مساله در تابستان گذشته، زمینه ساز دستاوردهای مهمی برای داعش شد.. اکنون آن چه آمریکا و هم پیمانانش بر آن تاکید دارند، ضرورت تضمین پیشرفت نیروهای عراقی است.

پیش از سخنگوی کاخ سفید، "آشتون کارتر" وزیر دفاع آمریکا، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار شبکه پنتاگون مدعی شده بود که "نیروهای عراقی برای حمله به نیروهای داعش در شهر رمادی، فاقد اراده لازم هستند و این در حالی است که از نظر تعداد بیشتر از عناصر مسلح تندرو هستند.

"حیدر العبادی" نخست وزیر عراق از شنیدن این اظهارات به شگفت آمده و گفته بود که به کارتر، اطلاعات اشتباه داده اند.

"جو بایدن" معاون رئیس جمهور آمریکا نیز برای کاهشِ بار منفی اظهارات وزیر دفاع، از "جان فشانی های بزرگ ارتش عراق" تجلیل کرده بود.

26

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم