یعلون:جنگ سوریه کاهش خطرحمله به اسراییل

سه شنبه 12 خرداد 1394
08:08
یعلون:جنگ سوریه کاهش خطرحمله به اسراییل العالم - وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: افزایش فشارها بر سوریه از خطر حملات شیمیایی این کشور به اسراییل کاسته است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، پایگاه اینترنتی تایمز رژیم صهیونیستی به نقل از موشه یعلون خاطرنشان کرد، خطر حملات شیمیایی به اسراییل به خاطر فشار بر سوریه به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی افزود: با وجود تحولات سوریه نیروهای مسلح اسراییل باید برای مقابله با هر وضعیتی که احتمال استفاده از سلاح های شیمایی در آن باشد آماده باشند.

رژیم صهیونیستی علاوه بر حملات مستقیم به خاک سوریه در طول جنگ دمشق با گروههای مسلح و تروریستی، همواره از تروریست ها برای کشتار در سوریه حمایت کرده به طوری که زخمی های تروریست را نیز در بیمارستان های خود مداوا می کند.

0% ...

آخرین اخبار

آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است