شکارِ فرماندهان داعش در رمادی

سه شنبه 12 خرداد 1394
10:59
شکارِ فرماندهان داعش در رمادی العالم - نیروهای عراقی، با پیشروی در شهرک های جنوبی و غربی شهر رمادی، مرکز استان الانبار، شماری از فرماندهان و عناصر تروریست داعش را کشتند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع نظامی که خواست نامش فا نشود، خبر داد که نیروهای عراقی، از محورهای حی الجامعه، الخمسه کیلو، منطقه مجتمع التأمیم در جنوب و غرب شهر رمادی به سمت مرکز این شهر در حال پیشروی هستند.

بر پایه این گزارش، نیروهای ارتش عراق با کمین در منطقه الرشاد در شمال فلوجه، "ابوکرار السوری" فرماندۀ داعش در منطقه الکرمه و دو فرمانده دیگر به نام های "ابوعلی السوری" و "ابوعبدالرحمان التونسی" را کشتند.

در حمله هوایی به ستونی از عناصر داعش در منطقه المضیج در غرب استان الانبار نیز 25 تن از تروریست های این گروه، کشته شدند.

نیروهای مشترک عراقی نیز در بزرگ ترین عملیاتِ دور زدن دشمن، از پشت سر به عناصر تروریست داعش در سید غریب و الکسارات و الجزیره در غرب سامرا واقع در استان الانبار حمله کردند.

نیروهای عراقی در این حمله، موفق شدند در مدتی بسیار کوتاه، شمار زیادی از مراکز تروریست ها را بمباران کنند.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران