داعش عناصر خود را از بین چه‌کسانی جذب می‌کند

شنبه 16 خرداد 1394
08:30
داعش عناصر خود را از بین چه‌کسانی جذب می‌کند عضو سابق تشکیلات القاعده تأکید کرد، اکثر عناصر داعش قبل از پیوستن به این گروه مواد مخدر مصرف می کردند و یا از اعضای باندهای خلافکار بودند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ایمن دین" که پس از عضویت در القاعده به جاسوسی برای سازمان اطلاعات انگلیسی پرداخت، به روزنامه "گاردین" انگلیس گفت: نخستین کار برای مبارزه با داعش، آگاهی از حجم این مشکل است؛ زیرا غیر ممکن است که این افراد را به بازگشت به کشورهای خود و تبدیل شدن به شهروندان خوب قانع کرد.
ایمن دین افزود: اکثر اعضای این گروه به کلوپهای شبانه می رفتند و اعضای باندهای خلافکار بودند و روابط نامشروع داشتند.
وی خاطرنشان کرد: این گروه تروریستی به وسیله شبکه‌های اجتماعی اینگونه تبلیغ می‌کند که کوتاهترین راه برای کسانی که به دنبال بخشش و رفتن به بهشت هستند، "جهاد و شهادت" است، و این گروه تروریستی با سوء استفاده از عواطف و تمایل این افراد برای بخشش و رهایی از گناهان، آنان را به سوی خود جذب می‌کند.
ایمن دین تأکید کرد: عناصر داعش اعتقاد دارند که با منفجر کردن خود برای این گروه، به بهشت می روند و داعش برای تک تک  سؤالهای آنان پاسخهایی ساده دارد.
وی اظهار داشت: ضربه زدن به تفکرات این گروه موجب خلع سلاح عناصر داعش می شود؛ بنابراین باید به دنبال این بود که در تفکرات آنان تزلزل ایجاد کرد نه اینکه آنان را قانع کرد که به کارهای سابق خود بازگردند. برای نابود کردن این گروه، تبلیغات و جنگ روانی بهتر و سریعتر جواب می‌دهد.
این عضو سابق القاعده خاطرنشان کرد: داعش از القاعده قدرتمندتر است به ویژه آنکه مناطقی از عراق و سوریه را تحت کنترل دارد و این امر مانع از فرار و یا جدایی عناصر آن می شود.

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»