خشم اردنی ها از اظهارات سفیر این کشور نزد صهیونیستها

شنبه 16 خرداد 1394
12:18
خشم اردنی ها از اظهارات سفیر این کشور نزد صهیونیستها پخش سخنان سفیر اردن در اخبار "رادیو اسراییل" درباره نامناسب بودن وضعیت اقتصادی امان،خشم مردم اردن را برانگیخت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ولید عبیدات" سفیر اردن در تل اویو در اقدامی بی سابقه از مشکلات اقتصادی اردن نزد وزیر توسعه رژیم صهیونیستی که عضو حزب افراطی لیکود است، پرده برداشت.

"عبیدات" با "ایوب کارا" وزیر توسعه منطقه ای عضو حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صیهونیستی که از دروزیها نیز است، دیدار داشته.

رادیو اسراییل خاطرنشان کرد، سفیر اردن درباره  مشکلات اقتصادی که طی سالهای پس از پناهنده شدن حدود یک میلیون و 500 هزار آواره از سوریه و عراق گریبان کشورش را گرفته، با وی سخن گفته است.

گفتنی است اردن در بسیاری موارد، در خصوص این مشکلات با مسوولان مختلف در محافل بین المللی سخن گفته است، اما تاکنون سابقه نداشته این مساله را با یکی از مسؤولان رژیم صهیونیستی در میان بگذارد و همین مساله خشم مردم اردن را که بیشتر آنان مخالف داشتن رابطه با رژیم اشغالگر هستند، برانگیخت.

گفتنی است بیشتر مردم اردن، از ابتدا با حضور سفیر اردن در تل اویو مخالف بودند و همواره در راهپیمایی ها خواستار برچیده شدن سفارت این رژیم از کشورشان شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد