وزیر دفاع عراق: فتوای جهاد کفایی مانع تجزیه کشور شد

شنبه 23 خرداد 1394
17:07
وزیر دفاع عراق: فتوای جهاد کفایی مانع تجزیه کشور شد العالم ـ وزیر دفاع عراق تاکید کرد که فتوای آیت الله سیستانی برای جهاد کفایی، موجب حفظ وحدت و شکست طرحهای تجزیه کشور شد.

به گزارش  روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومریه نیوز، خالد العبیدی در بیانیه ای با تاکید بر اینکه فتوای مرجعیت دینی عراق سبب حفظ وحدت کشور و ناکام کردن طرحهای تجزیه شد، گفت مشارکت نیروهای دفاع مردمی در نبردهای آزادسازی مناطق مختلف کشور در حقیقت ارزشهای والای میهن پرستی را به تصویر کشید و نشان داد که مردم عراق به یکی بودن سرنوشتشان ایمان دارند.

وی افزود: نیروهای نظامی دلیرو نیز نیروهای مجاهد دفاع مردمی و فرزندان عشایر، ستون این میهن و راه رسیدن به پیروزی هستند.

حیدرالعبادی نخست وزیر عراق روز گذشته اظهار داشت که فتوای آیت الله سیستانی مرجعیت دینی عراق برای جهاد کفایی، کشور را از طرحی شوم نجات داد و مانع گسترش داعش در منطقه شد. گروه تروریستی داعش می خواست آن طرح را درعراق و سپس در تمام کشورهای منطقه اجرا کند.

در پی سیطره داعش بر شهر موصل و بخشهای وسیعی از صلاح الدین و دیالی، مرجعیت دینی عراق در تاریخ 13ژوئن 2014 از تمام کسانی که قادر به حمل سلاح و مبارزه با تروریستها هستند، خواست تا به جمع  نیروهای امنیتی بپیوندند.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم