وزیر خارجه عراق: تروریسم همه جهان را تهدید می‌کند

جمعه 29 خرداد 1394
10:20
وزیر خارجه عراق: تروریسم همه جهان را تهدید می‌کند وزیر خارجه عراق گفت: تروریسم همه کشورهای جهان را تهدید می کند و تنها راه از بین بردن آن کمک به عراق است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ابراهیم جعفری دیروز پنجشنبه قبل از ترک کشور چین در دیدار با شورای سفرای عرب، با مطرح کردن این موضوع گفت: تفکرات تروریستی داعش نسلهای آینده را تهدید می کند.

جعفری خواستار گسترش فرهنگ صلح و آشتی برای از بین بردن داعش شد و تأکید کرد: این گروهک از خشم و نارضایتی جوانانی که در کشورهای ثروتمند در وضعیت دشواری زندگی می کنند، سوء استفاده می کند.
سایت شبکه سومریه نیوز به نقل از جعفری خاطرنشان کرد: دولت عراق امروزه توانسته تلاشهای ملی مردمی را در جهت حفظ وحدت و یکپارچگی عراق و مبارزه با تروریسم بکار ببرد و جو اعتماد را در میان تمامی جریانهای سیاسی کشور حاکم کند و موانع را از سر راه توافق میان دولت مرکزی و دولت اقلیم کردستان بردارد و در جهت ازسرگیری روابط عراق با کشورهای جهان به ویژه همسایگان خود تلاش خود را بکار ببرد.
گفتنی است وزیر خارجه عراق در 12 ژوئن برای انجام یک سفر رسمی رهسپار چین شد.
وی قبل از ترک پکن بر اهمیت این سفر تاکید کرده و اظهار داشت: چین آمادگی خود را برای کمک به عراق جهت مبارزه با گروهک تروریستی داعش اعلام کرد.
 

0% ...

آخرین اخبار

خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است


رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است