کلاهبرداری 500 میلیاردی دختر عربستانی

چهارشنبه 3 تير 1394
20:44
کلاهبرداری 500 میلیاردی دختر عربستانی یک دختر 25 ساله عربستانی که مبلغ 500 میلیون ریال عربستان از حدود 600 نفر از شهروندان و افراد مقیم عربستان کلاهبرداری کرده، دستگیر و به دادگاه کیفری شهر جده تحویل داده شد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، پرونده این زن جوان که معادل 133 میلیون دلار (نزدیک به 500 میلیارد تومان) کلاهبرداری کرده، به هیئت تحقیق و دادستانی جده تحویل داده شده است و به گفته منابع عربستانی تا زمان پایان تحقیقات و مشخص شدن شمار مالباختگان، در بازداشت خواهد بود.

این منابع اعلام کردند در روزهای آینده این زن کلاهبردار با اسنادی که برخی از مالباختگان به پلیس ارائه کرده اند مواجه خواهد شد. از جمله این اسناد می توان به چک های بلا محل و با امضاهای مختلف و غیر منطبق با امضای وی اشاره کرد که اقدام به دریافت مجوز فعالیت دو مرکز اقتصادی در زمینه تجارت املاک و واردات دستگاههای الکترونیک اشاره کرد.

این پرونده پس از آن به کمیته تحقیق و دادستانی ارائه شد که پلیس جده در ماههای گذشته صدها شکایت از شهروندان و افراد مقیم در این کشور مبنی بر کلاهبرداری از طرف یک زن جوان دریافت کرده بود.

اکیان اعلام کرده بودند این زن از طریق تشکیل یک شرکت سهامی ساختگی اقدام به کلاهبرداری از آنها کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: هیچ ادعای سیاسی یا نظامی رنج مردم و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی را توجیه نمی‌کند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد