محدودیت های شدید مراسم رمضانی در بحرین

جمعه 5 تير 1394
13:10
محدودیت های شدید مراسم رمضانی در بحرین العالم - دادگستری بحرین با ارسال نامه ای خطاب به جمعیت وفاق ملی اسلامی، برگزاری هرگونه نشست سیاسی در ماه مبارک رمضان برای این گروه را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت مرآه البحرین، منابع آگاه در جمعیت وفاق بحرین اعلام کردند: وزارت دادگستری رژیم آل خلیفه درنامه خود به الوفاق تاکید کرده است که این  جمعیت از مساجد و حسینیه ها در ماه مبارک رمضان برای فعالیت های سیاسی استفاده نکند.

این منابع از عدم پذیرش این درخواست از سوی جنبش وفاق خبر دادند که در نتیجه فشار بیشتر وزارت دادگستری و اداره اوقاف جعفریه بحرین به این جنبش را در پی داشته است.

مقام های آل خلیفه از اواخر سال 2014، به فشارها برای محدودکردن فعالیت های سیاسی شدت بخشیده و از آن زمان تا کنون با صدها درخواست معارضان برای برگزاری فعالیت های سیاسی میدانی مانند راهپیمانی یا تحصن مخالفت کرده اند.

همچنین از سال 2011 به مخالفان به ویژه وفاق ملی اسلامی اجازه برگزاری هیچگونه فعالیتی در باشگاهها یا سالن های تجاری را نداده اند.

فشارها علیه معارضان، پس از دستگیری شیخ علی سلمان دبیرکل جنبش وفاق ملی اسلامی بحرین در 28 دسامبر 2014 تاکنون تشدید شده است.

به همین علت، فعالیت های سیاسی وفاق بطور رسمی محدود به ساختمان های این جنبش شد.

0% ...

آخرین اخبار

شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است