توقیف یکی از کشتی‌های ناوگان آزادی نزدیک غزه

دوشنبه 8 تير 1394
08:58
توقیف یکی از کشتی‌های ناوگان آزادی نزدیک غزه نیروهای رژیم اشغالگر سپیده دم امروز یکی از کشتیهای ناوگان آزادی 3 را توقیف کرده و به بندر اسدود بردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "کمیته اروپایی شکست محاصره غزه" اعلام کرد نیروهای رژیم اشغالگر سپیده دم امروز کشتی سوئدی "ماریانا" را توقیف کردند.
مرکز اطلاع رسانی فلسطین تأکید کرد، نیروی دریایی رژیم صهیونیستی ناوگان آزادی 3 را در آبهای بین المللی محاصره کردند.
"کمیته اروپایی شکست محاصره غزه" با صدور بیانیه کوتاهی خاطرنشان کرد، سه قایق جنگی اسرائیلی کشتی ماریانا را توقیف کردند.
این کمیته از دولت سوئد خواست برای نجات کشتی خود مداخله کند. به گفته این کمیته ارتباط با این کشتی به طور کامل قطع شده است.
سایت عبری "واللا" اعلام کرده است که نیروی دریایی این رژیم هر کشتی را که به منظور شکستن محاصره غزه به سواحل این منطقه نزدیک شود، توقیف خواهد کرد.
همزمان با محاصره ناوگان آزادی 3، جنگنده های این رژیم نیز بر فراز بندر الصیادین غزه در ارتفاع پایین به پرواز درآمده اند.
شایان ذکر است کانال دوم (تلوزیون) رژیم  اشغالگر گفته بود که این رژیم در سپیده دم امروز دوشنبه برای توقیف ناوگان آزادی 3 به محض نزدیک شدن آن به سواحل غزه آماده شده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل


پیام تقدیر آیت الله اعرافی از مواضع شجاعانه پاپ


دستور وزیر کشور به استانداران مرزی برای بی‌اثرسازی تهدید محاصره دریایی