تکه های بدن عامل انتحاری داعش شیشه ای بود!!

سه شنبه 16 تير 1394
09:23
تکه های  بدن عامل انتحاری داعش شیشه ای بود!! در پی یافت شدن آثار ماده مخدر شیشه در تکه‌های بدن عامل انتحاری حمله به مسجد امام صادق(ع) در کویت رسانه‌های خبری اعلام کردند، اعضای داعش از مواد مخدر استفاده می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از (ایسنا) ،  طبق اخباری که منتشر شده است، ماده به شدت خطرناک شیشه «کریستال» در تکه‌های بدن عامل انتحاری حمله به مسجد امام صادق(ع) در کویت یافت شده است که نشان می‌دهد اعضای داعش از مواد مخدر استفاده می‌کنند.

همچنین یوسف الغامدی، فرد تحت تعقیبی که وزارت کشور عربستان از کشته شدن او خبر داد، معتاد به مواد مخدر بود.

کریستال ماده مخدری است که کسی که یک بار یا دو بار آن را مصرف می‌کند به آن معتاد می‌شود و توهم شنیداری و بینایی پیدا می‌کند و تخیلاتی را می‌بیند که در واقعیت وجود ندارد.
این ماده شخص را به شدت عصبی کرده به طوریکه فرد بسیار خشن و تند مزاج می‌شود به حدی که ممکن است دست به کشتن نزدیکان یا حتی خودش بزند.
 

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت در واکنش به تحولات در خلیج فارس، دوباره افزایش یافت


سیاستمدار عراقی: انحلال یا ادغام حشدالشعبی خدمت به آمریکا و اسرائیل است


سپاه: مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا مورد تهاجم موشکی و پهپادی نیروی هوافضا قرار گرفت+فیلم


ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم