چرا داعش جلوی خروج اهالی فلوجه را می‌گیرد؟

سه شنبه 16 تير 1394
14:48
چرا داعش جلوی خروج اهالی فلوجه را می‌گیرد؟ العالم ـ برخی شاهدان عینی در شهر فلوجه تاکید کردند که گروه تروریستی داعش با وجود بمباران شدید فلوجه، جلوی خروج اهالی این شهر را می‌گیرد تا از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، برخی شاهدان عینی در گفتگو با خبرگزاری آلمان تصریح کردند: صدها خانواده سعی می کنند که شهر فلوجه و حومه های آن را ترک کنند؛ اما سرکردگان داعش فرمان ممنوعیت ترک شهر را صادر کرده اند تا از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی در هنگام بمباران و حملات استفاده کنند.

این شاهدان افزودند: برخی از عناصر داعش، مخفیانه رشوه می گیرند. آنها با دریافت مبالغی تا 500 دلار برای هر نفر، به آنها اجازه می دهند تا از شهر خارج شوند.

گروه تروریستی داعش از نیمه سال 2014 فلوجه را به کنترل درآورد. عناصر این گروه بدون درگیری وارد این شهر شد و بر نهادهای دولتی را به کنترل خود در آورد و تمام زندانیان از جمله سرکردگان تروریست را از زندان آزاد کرد.

به رغم گذشت مدت طولانی از کنترل شهر فلوجه توسط داعش، اما این گروه تروریستی به سبب تفکر تکفیری و اتخاذ شیوه های ظالمانه و بی رحمانه، در اداره صحیح امور ناکام ماند.

0% ...

آخرین اخبار

رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد


حازم قاسم: ایران مانع تحمیل اراده دشمن بر ملت‌های منطقه شد


کاتس: به لبنان حمله‌ای غافلگیرانه کردیم


نماینده حزب‌الله: تجاوز به لبنان، شکست اسرائیل در ایران را پنهان نمی‌کند


ارتش: دست در دست سپاه قهرمان، لحظه ای از رصد دشمنان غفلت نخواهیم کرد